Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν για άλλη μια φορά, οι μικροί και μεγάλοι Αθλητές – Καρατεκα  του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου » Ο Δρόμος της Ειρήνης «, στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα WADO 2013, που πραγματοποιήθηκε στις 15 – 16 / 6 στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων.

Τον Σύλλογο του Αμαρουσίου αντιπροσώπευσαν 17 αθλητές,  κατακτώντας 19 μετάλλια στο σύνολο, εκ των οποίων τα 11 χρυσά. Η συνολική αυτή συγκομιδή μεταλλίων κατέταξε τον σύλλογο στην 7η θέση μεταξύ 41 συλλόγων. Ο Δημήτρης Ραχούτης μας δήλωσε » με την λήξη αυτού του πρωταθλήματος κλείνει η αγωνιστική σεζόν του 2012 – 2013, αγωνιστικά ήταν μια πλήρης σεζόν για τους αθλητές του συλλόγου μας, με συμμετοχές   αλλά και πολλές διακρίσεις, τόσο στα εγχώρια επίσημα Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, όσο και στα διεθνή Πρωταθλήματα και τουρνουά ( όπως το Βαλκανικό Πρωτάθλημα της WKF και το  Ευρωπαϊκό τουρνουά της WIKF ).

Το σημαντικότερο για τους αθλητές μας δοκιμάζοντας τον εαυτό τους σε όλους αυτούς του αγώνες, είναι ότι αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, εμπειρίες χρήσιμες και ουσιαστικές, τόσο για την μετέπειτα αγωνιστική σταδιοδρομία τους, όσο και για την σφυρηλάτηση και την διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας τους. Ανάλογη συνέχεια εύχομαι λοιπόν για όλους,  με ανάλογο πάθος, πίστη, και θέληση για προσωπική εξέλιξη και βελτίωση. Σε σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, με αρκετή ξεκούραση, ήλιο και θάλασσα, στο fightsports. gr ανάλογη συνέχεια και επιτυχία «. Στην συνέχεια ακολουθούν τα ονόματα των αθλητών που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του WADO :- 1ες Θέσεις- ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ  ΙΩΑΝΝΑ- ZEZAI  ANNA – MARIA- ΔΑΛΛΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΚΑΤΣΑΝΟΥ  ΔΑΝΑΗ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΑΓΝΗ

– ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΕΛΛΗ

– ΣΙΜΩΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

– ΚΟΝΤΖΑΝΑΣΤΑΣΗΣ  ΠΈΤΡΟΣ

– ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  ΗΛΙΑΣ

– ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ  ΘΕΟΧΑΡΗΣ

– ΦΡΑΓΚΟΣ  ΜΙΧΑΗΛ

– 2ες Θέσεις

– ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ  ΕΛΛΗ

– ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

– ΣΙΦΟΝΙΟΣ – ΚΕΚΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

– ΦΟΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

– 3ες Θέσεις

– ΝΤΟΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

– ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ( Kata )

– ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

– ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ( Kumite )